Kapcsolat

Személyesen

  • Budapesten, a IV. kerület Aradi u. 15 (ir.sz.:1043) találtok meg személyesen. Újpest-Központ és a Váci út között, autóval és tömegközlekedéssel (M3 metró végállomás, 12-es 14-es villamos, 30-as, 96-os, 104-es buszok) egyaránt jól megközelíthető helyen, de a parkolás némely időszakban nehézkes lehet.

FIGYELEM! Sajnos többen is rossz kerületbe mennek, általában a VI. kerületi Aradi utcába. Kérem, hogy figyeljetek rá, hogy engem Újpesten, a IV. kerületben találtok meg! A GPS-be üssétek be az irányítószámot (1043), vagy ha Google térképes navigációval jöttök, akkor egyszerűen azt írjátok csak be, hogy “muszerfalvilagitas.hu” és egyenesen idehoz a navi.

Nyitva tartás

  • Nálam nincs kötött nyitvatartási idő, a lehető legrugalmasabban alkalmazkodom a Vevői igényekhez, így hétköznap és hétvégén is, akár reggel 8-tól este 8-ig, egyeztetés szerint végzem a munkákat!

Telefonon

  • +36/30-253-8602

Email-en

Facebook-on

Postán

  • Nem kell feltétlenül személyesen eljönni azért, hogy megcsináljam az autódat! Részletes egyeztetést követően a legtöbb esetben postán vagy akár futárral is elküldheted az alkatrészeket, én azt nagyon rövid időn belül (általában 1-2 nap) visszaküldöm, ahol az szükséges beszerelési leírással együtt.
  • Postai díjszabás IDE kattintva érhető el.

Hozzászólások lezárva.